Stenden University | Presentatie
May
10
1:30 PM13:30

Stenden University | Presentatie

Op 10 mei 2016 wordt er vanuit de opleiding International Business and Management Studies (IBMS) op Stenden University een evenement georganiseerd: Being International Day. Milan van der Meulen zal hier een presentatie geven en studenten enthousiasmeren om bezig te gaan met het thema duurzaamheid.

View Event →
Duurzaamheidsavond Gemeente Haren
Mar
31
8:00 PM20:00

Duurzaamheidsavond Gemeente Haren

  • 30 Kerklaan Haren, GR, 9751 NN Netherlands (map)
  • Google Calendar ICS

Op donderdag 31 maart 2016 organiseert de gemeente Haren een duurzaamheidsavond. De avond zal worden geopend met een lezing van Patrick en Milan van der Meulen. Deze twee jonge succesvolle ondernemers hebben hun business meerwaarde gegeven door hun training bij Al Gore in het programma van het Climate Reality Project.

Meld je aan door een email te sturen aan: gemeente@haren.nl onder vermelding van: Duurzaamheidsavond.

View Event →
Oceaandacht | Presentator Live stream
Jan
8
4:00 PM16:00

Oceaandacht | Presentator Live stream

Op 8 januari 2016 was Milan van der Meulen presentator van de live stream uitzending ''Oceaandacht''. Hierin werd ingegaan op de vervuiling van de oceanen. Hierover werd gesproken met twee gasten: Charlotte van de Broek (Dopper) en Tom Grijsen (Campagneleider Greenpeace).

Bekijk via onderstaande link de uitzending terug.
http://bit.ly/Oceaandacht_Livestream

View Event →
HMV Actis | Presentatie
Dec
10
3:30 PM15:30

HMV Actis | Presentatie

Patrick en Milan van der Meulen geven op donderdag 10 december samen een presentatie over klimaatverandering en duurzaamheid bij Hanze Marketing Vereniging Actis. HMV Actis is dé studievereniging voor het Instituut voor Marketing Management (IMM) aan de HanzeHogeschool te Groningen.

View Event →
Tegenlicht
Nov
18
12:00 PM12:00

Tegenlicht

VPRO Tegenlicht interviewde vier oprichters van een fossielvrije startup. Wat is de drijfveer geweest om hun onderneming op duurzame wijze op te zetten?
http://tegenlicht.vpro.nl/bijlagen/2015-2016/fossielvrij/enie.html

View Event →