Back to All Events

Duurzaamheidsavond Gemeente Haren

  • 30 Kerklaan Haren, GR, 9751 NN Netherlands (map)

Kom donderdag 31 maart naar de duurzaamheidsavond van de gemeente Haren in De Biotoop aan de Kerklaan 30 in Haren.

Op donderdag 31 maart 2016 organiseert de gemeente Haren een duurzaamheidsavond. We openen de avond met een lezing van Patrick en Milan van der Meulen. Deze twee jonge succesvolle ondernemers hebben hun business meerwaarde gegeven door hun training bij Al Gore in het programma van het Climate Reality Project. Door hun deelname aan het project mogen zij gebruik maken van het materiaal van Al Gore.

In het tweede deel van de avond gaan we een zogenaamde Open Space sessie houden. We gaan proberen een Harense energie coöperatie op te richten. We gaan inventariseren welke punten op de agenda moeten komen van onze gebiedstafel Noorden Duurzaam. En we laten zien wat nu en in de toekomst de mogelijkheden zijn van het Harense energieloket.

Als je duurzaamheid en klimaatverandering interessant vindt, moet je erbij zijn. Als je de handen uit de mouwen wil steken om een bijdrage te leveren aan een beetje mooiere wereld, moet je erbij zijn. Als je geïnspireerd wil worden door twee jonge ondernemers, dan moet je erbij zijn.

Meld je aan door een email te sturen aan: gemeente@haren.nl onder vermelding van: Duurzaamheidsavond.

Earlier Event: January 13
NHL | Presentatie
Later Event: May 10
Stenden University | Presentatie